Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri Basın Açıklaması Yapacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2023 Çarşamba 15:05
Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri Basın Açıklaması Yapacak

Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri,  6 Eylül 2023 Cumartesi günü İzmir'de düzenlenecek ''Laik Eğitim, Laik Yaşam, Eşit Yurttaşlık '' Mitingi öncesinde 14 Eylül Perşembe saat 19.00'da basın açıklamsı yapacak.

Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından yapılan açıklama şöyle:

''Türkiye'de eğitimin ve toplumsal yaşamın dini kurallara göre biçimlendirilmesine yönelik politika ve uygulamalar eğitimin bütün kademelerinde ve toplumsal yaşamın her alanında karşımıza çıkmaktadır. Son olarak, ÇEDES protokolü ile laik eğitim ve laik yaşam doğrudan hedef haline getirilmiş, eşit yurttaşlık hakkı ortadan kaldırılmıştır.

16 Eylül 2023 Cumartesi günü İzmir'de düzenlenen ''Laik Eğitim, Laik Yaşam, Eşit Yurttaşlık '' Mitingi öncesinde 14 Eylül Perşembe saat 19.00'da basın açıklamamız olacaktır.

Çocuklarımız ortak geleceğimizdir.

Tüm halkımızı ortak geleceğimize sahip çıkmaya çağırıyoruz!

Şimdi yeniden ve acilen safları sıklaştırma zamanıdır! ''

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
GebzeLaikEĞİTİMİzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73