FYZoo’da çifte bayram var!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Nisan 2024 Cuma 15:11
FYZoo’da çifte bayram var!

Darıca’da bulunan FYZoo, Ramazan Bayramı ve yarı yıl tatili heyecanının bir arada yaşandığı 6-14 Nisan tarihleri arasında muhteşem bir doğa macerası ve eğlence dolu etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 160’tan fazla hayvan ve 300’den fazla bitki türüyle, FYZoo, herkesi doğanın kalbine unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor.

ZÜRAFA, KEÇI VE TAVŞANLARI BESLEME ŞANSI

Bayram boyunca gerçekleştirilecek özel etkinlikler, ziyaretçilere doğayı yakından keşfetme ve eğlenceli anlar yaşama fırsatı sunacak. Ziyaretçiler, beslenme etkinliklerine katılarak dünyanın en uzun kara canlısı olan zürafalar, meraklı keçiler ve sevimli tavşan ailesiyle tanışma ve onları besleme şansı yakalayacak.

Eğitim ekibimiz tarafından düzenlenen “Yakından Tanıyalım” etkinliğine katılanlar da her bir canlının benzersiz hikayesine ve ekosisteme olan katkılarına tanıklık edecek.

DOĞAL YAŞAMIN KORUNMASINA DESTEK OLACAKSINIZ

Minik ziyaretçilerimiz için ise Doğa&Tasarım Atölyesi ile Yüz Boyama etkinliği düzenlenecek. Deneyimli eğitmenler eşliğinde çocuklar, hayal güçlerini kullanarak doğanın güzelliklerini sanatla birleştirecek ve yaban hayatının gizemli dünyasına adım atacaklar.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret edenler, sadece eğlenceli bir gün geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda FYZoo’nun doğal yaşamın korunmasına yönelik attığı adımlara da destek olacak.

Haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık olan FYZoo, doğa sevgisi ve bilinciyle hareket eden bir topluluğun bir araya geldiği bir platform olarak, doğal yaşamın korunmasına katkı sağlamak için her zaman aktif bir rol üstleniyor.

Anahtar Kelimeler:
BayramDarıcaFYZooDoğa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73