Kadın girişimciler KTO'da buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Aralık 2023 Çarşamba 10:06
Kadın girişimciler KTO'da buluştu

Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri düzenlenen tanışma programıyla bir araya geldi. Kadın Girişimciler öncelikle kendilerini ve firmalarını tanıtarak, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Toplantının devamında KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün katılımıyla KTO Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kadın girişimciliğini nicelik ve nitelik bakımından geliştirerek daha donanımlı hale getirmek, girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesini sağlamak ve kadınların kişisel gelişimlerine destek vererek kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmayı misyon olarak benimsediklerini belirten KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “Kadının işgücüne katılımı, ekonomik ve sosyal yaşamın sürdürülebilirliği açısından gerekliliktir.” diyerek, kadınların her alanda var olması gerektiğini vurguladı. Konuşmasının devamında Kiraz Kafe projesinden bahseden Öztürk; “Odamızın kadın girişimcileri, Körfez Belediyesi, Körfez Kent Konseyi ve Körfez Halk Eğitim Merkezi’nin ortak çalışması ile hayata geçen Kiraz Kafe kadın girişimcilerimize ciddi katkılar sunuyor. İlçe olarak yerel yönetimlerle bir arada çalışabilmenin avantajını yaşamaktayız. Bu kapsamda yapmak istediğimiz projeler için Odamız olarak daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
KTOKadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73