Neslihan Torun Kaya'dan özel yılbaşı sofrası

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Aralık 2023 Salı 09:42
Neslihan Torun Kaya'dan özel yılbaşı sofrası

Neslihan Torun Kaya, MAG Okurları için özel olarak hazırladığı yılbaşı sofrasını ve yılbaşı planını paylaşıyor.

"Yılbaşı, yılın en renkli, en enerjik, dekoru ve ışıkları ile en keyifli zamanı" açıklamasında bulunan Tables and Settings ile Haan Living kurucusu ve tasarımcısı Neslihan Torun Kaya sözlerine şöyle devam etti: "Yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar ve umutları temsil ediyor. Tasarıma, renklere ve sofralara tutkusu olan birisi olarak bu dönem elbette benim için de çok keyifli. Bir diğer yandan da yılın en yoğun dönemi. Tüm hazırlıklar; ondan geriye saydığımız, sevdiklerimize sarıldığımız ve güzel dileklerle karşıladığımız yeni yıl için… Kendim kadar, tasarımlarımın hayat bulduğu evlerdeki sofralar için de en özel koleksiyonları hazırlamaya çalışıyorum. Yeni yıl akşamına kadar yoğun bir tempoda çalışıyorum. Bu sebeple yeni yıl öncesi tatlı bir telaş ve yorgunlukla geçiyor. Yeni yılın en güzel geleneklerinden biri şüphesiz hediyeleşmek. Üç yıldır, kendi markam Haan’ı yarattığımdan beri sevdiklerime tamamen kendi tasarımım olan hediyeler vermekten büyük keyif alıyorum. Bu hediyeleri mutlaka, vereceğim kişinin zevkine göre hazırlıyor ve içene özel bir not yazıyorum."

Bu yıl yılbaşı sofrasının konseptini de MAG okurları ile paylaşan Neslihan Torun Kaya "İşim gereği yeni yıl dönemi birden çok yılbaşı sofrası hazırlıyorum. Klasik öğeler kadar sıra dışı desenler, renkler kullanmayı ve kendi yeni yıl soframı yaratmayı seviyorum. Bu yıl da her yıl olduğu gibi hem konuklarım hem kendim için özelleştirilmiş, şık bir yeni yıl sofrası hazırlayacağım" dedi.

Son Güncelleme: 26.12.2023 09:47
Anahtar Kelimeler:
YılbaşıSofra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73