Son yolculuğuna uğurlandı!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Ocak 2024 Cuma 16:12
Son yolculuğuna uğurlandı!

Darıca'da eski eşi tarafından  öldüren Tülay Dağaşan son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre   Abdi İpekçi Mahallesi 152/1 sokak üzerinde Ş.A,  boşandığı eşi Tülay Dağaşan (45) ile önce tartıştı sonra ise tabancayla 5 el ateş etti.  3 kurşun boynuna isabet ettiği Tülay Dağaşan kanlar içinde yere yığılırken, cinayet zanlsı olay yerinden kaçtı.  Sağlık ekipleri tarafından hasnaye sevk edilen Tülay Dağaşan   tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Dağaşan'ın cenazesi  bugün  Darıca Fatih Orta Cami'de kılınan ikindi namazını müteakip defnedildi. Cenazeye  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Öte yandan  cnneyeti işleyen Ş.A.'nın emniyetteki ifadeleri tamamlanması sonrasında Gebze Adliyesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 05.01.2024 16:26
Anahtar Kelimeler:
CinayetDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73