GEBKİM Vakfı’nın Desteklediği Milli Satranç Sporcusu Işık Can’dan İlk GM Normu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Temmuz 2022 Cuma 12:28
GEBKİM Vakfı’nın Desteklediği Milli Satranç Sporcusu Işık Can’dan İlk GM Normu

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın ana sponsor olarak uzun zamandır desteklediği 17 yaşındaki Milli Satranç Sporcusu IM Işık Can, ülkemizi gururla temsil etmeye devam ediyor.

Fransa’nın Korsika Adası’nda 2-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 5’i GM (Grandmaster), 14’ü IM (International Master) olmak toplam 122 sporcunun yarıştığı 7. Porticcio Open Satranç Şampiyonası’nda 2611 performansla IM Işık Can, turnuvayı 1. ile eş puanda 2. olarak tamamladı.

Fransa Vaujany kentinde yapılan, 7 si GM, 11’i IM olmak üzere toplam 95 sporcunun katıldığı 13. Satranç Festivali Ana Grup’ta ülkemizi temsil eden IM Işık Can, 7 puanla turnuvayı 2. olarak tamamlayarak ilk GM normunu aldı.

GEBKİM tarafından yapılan açıklamada, "GEBKİM Vakfı olarak daima yanında olduğumuz IM Işık Can ile gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz."denildi.

Son Güncelleme: 29.07.2022 12:33
Anahtar Kelimeler:
GEBKİMSatranç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73