Gebze için el ele verelim

Gebze İl Olmalı Diyenler Platformu kurucusu Halil İbrahim Şahinler, “Gelin siyasi kimliklerinizi, sempatinizi bir kenara bırakıp sadece Gebze İçin el ele verip Gebze’mize bu borcumuzu ödeyelim ”dedi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Haziran 2021 Pazartesi 00:04
Gebze için el ele verelim

Gebze İl Olmalı Diyenler Platformu kurucusu Halil İbrahim Şahinler, “Gelin siyasi kimliklerinizi, sempatinizi bir kenara bırakıp sadece Gebze İçin el ele verip Gebze’mize bu borcumuzu ödeyelim ”dedi.

Halil İbrahim Şahinler’in açıklaması şöyle:

“Aynı havayı soluyan, aynı suyu içen ,acımızda sevincimizde birlikte paylaştığımız düğünlerimizde neşelenen cenazelerimizde birlikte ağlayan sevgili hemşerilerim.

Yıllardır mücadelesini verdiğim birçok arkadaşımla gayret sarf ettiğim çeşitli ortamlarda ve platformlarda dile getirip gündeme gelmesi için gayret sarf ettiğimiz, ancak bu zamana kadar bir adım ileri gidemediğimiz bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

KONUMUZ ELBETTE Kİ GEBZE’MİZ

Gerek ticari gerek sanayi gerekse nüfus olarak ve coğrafi konum olarak Gebze’miz ilçe statüleri içerisinde sanayi alanında Dünyada 4’ncü Türkiye’de birinci sırada olan bir ilçemiz,(ikinci sırada olan çorluyu an itibarı ile Çerkezköy zorlamaktadır).Nüfus olarak Türkiye’nin en fazla göç alan ilçesidir; çünkü batıda İstanbul doğuda bağlı bulunduğumuz Kocaeli arasında kalan kuzey ve güneyde denizlerle kucaklaşan bu ilçemiz 2018 resmi kayıtlarına göre 370 bin civarında bir nüfusa sahip (Bugün itibarı ile bu sayı çok yukarılarda) olmasına rağmen sadece günlük gelip giden sayısı 100 bin civarında olan ve Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçeleri Gebze’nin beldeleri olduğu zaman ki nüfusu Kocaeli merkez ilçesi İzmit’in nüfusunu geçerken bugün itibarı ile Gebze’nin İl olması halinde bu ilçelerinde yeniden Gebze’ye bağlanması durumunda Gebze’nin Büyük şehir statüsü konumunda olacağına kimse itiraz edemeyeceği gibi çevremizde Gebze’ye bağlanacak diğer ilçelerin katkısını hiç kimse göz ardı edemez…İşte o zaman Gebze’yi hor görenlere söyleyecek sözümüz. Kültürel varlıklara sahip çıkacak gücümüz. Gebze’mize yapılacak yatırımları gösterecek yüzümüz olacaktır… Kısaca teferruata girmeden açıklamaya çalıştığım Gebze gerçeğini hatırlatmak istedim.

BORCUMUZU ÖDEYELİM

Kimlere mi ? Elbette ilk önce İktidara ve İktidar partisinin Gebze’de yaşayan mensuplarına (Millet vekili ,Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine, ilçe başkan ve yönetimlerine, Akabinde TBMM sinde gurubu Bulunan siyasi Partilerin aynı şekilde ki mensuplarına, Meclis dışında bulunan siyasi partilerin mensuplarına ve en önemlisi Gebzelilik ruhunu yaşayan hemşerilerime seslenmek istiyorum …

Gelin siyasi kimlikleriniz, sempatimizi bir kenara bırakıp sadece Gebze İçin elele verip Gebze’mize bu borcumuzu ödeyelim…

Gebze İl Olmalı Diyenler Platformu Kurucusu olarak bu organizasyonda öncülük yapmaya hazırız…İhtiyacımız sadece Gebze’ye bu hak ettiği statüye kavuşturacak cesur Yüreklere…var mısınız?”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73