Valilikten Gebze bölgesi için uyarı!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Ocak 2024 Pazartesi 16:15
Valilikten Gebze bölgesi için uyarı!

Kocaeli Valiliği 9 Ocak sabah saatlerinden itibaren Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel İlçelerinde kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Valilik açıklamsı şöyle:

''Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Rüzgarın 09.01.2024 Salı günü sabah saatlerinden itibaren, Bölgemizin Batı ve Orta kesimlerinde ( Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova ile Kocaeli’nin Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel İlçelerinde ) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman Fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi tahmin edilmektedir.

Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi ve Ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.''

Son Güncelleme: 08.01.2024 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73