Zinnur Büyükgöz’e bir tepkide CHP’den

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Nisan 2023 Cuma 19:15
Zinnur Büyükgöz’e bir tepkide CHP’den

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün GTO programında “"Vatan hainleri Kandil destekçileri ile yol yürümeyiz” sözlerine bir tepkide CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’dan geldi.

Orhan’ın açıklaması şöyle:

“Bayramlar hem dinimizde hem toplumumuzda küslerin barıştığı, dargınlıkların bittiği kutsallığı kabul görmüş günlerdir. Kapınıza, sofranıza düşman gelse buyur eder ağırlarsınız. Bu Ramazan Bayramı'nda ülke olarak hem buruk hem hüzünlüyüz. 6 Şubat tarihinde 11 ilimizi ve milyonlarca insanımızı etkileyen deprem felaketinin ardından sevinçlerimiz hep yarım kaldı. Yüreğimiz hala yanıyor. Birbirimizi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan daha sıkı sıkıya kucaklaşmamız gereken bu dönemde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Millet ittifakımızı hedef alarak kendince çirkin bir algı yaratmaya çalışmıştır. Çözüm sürecinin nasıl başladığından, sınıra kurulan mobil mahkemelerden, terörist başı diye bahsettikleri şahsın kardeşinin devlet kanalına çıkarıldığından, sivil katliamların araştırılması için bizzat kendi grubunun red oyu verdiğinden öyle zannediyoruz ki haberi yok. Yok diyoruz çünkü asıl kendilerinin bulaştıkları çamuru bize atmaya çalışıyorlar. Ne bu ülkeyi terörizme kurban edenlerle ne mafyayla ne uyuşturucu baronlarıyla ne pudra şekeri(!) ile ittifakımızın hiçbir ferdinin uzaktan yakından ilgisini bir kare fotoğrafını bulamazsınız.

Affınıza sığınarak bu mübarek günleri böylesi bir konuyla meşgul ettiğimiz için özür dilerken sayın başkana akıl ve vicdan terazisini iyi tartması gerektiğini hatırlatmak isterim.”

Anahtar Kelimeler:
GebzeCHPBayramlaşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73