Atıklar geri dönüşüme kazandırıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Mart 2024 Perşembe 11:35
Atıklar geri dönüşüme kazandırıldı

İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören gönüllü öğrencilerle çevre temizliği ve atık toplama etkinliği düzenledi

Daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğayı ve çevreyi koruma konusunda farkındalık oluşturmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi Fen Bilgisi ve Sınıf Öğretmenliğinde eğitim gören 28 öğrenci ile Gökçeören Mahallesi Muhtarlar Ormanı mevkiinde çevre temizliği ve atık toplama etkinliği gerçekleştirdi.

160 KİLOGRAM AMBALAJ ATIĞI TOPLANDI

Gökçeören Mahallesi Muhtarlar Ormanı mevkii içerisinde temizlik çalışması gerçekleştiren öğrenciler, bilinçsiz bir şekilde atılan çöp ve atıkları toplayarak hem bölgeyi temizledi hem de toplanan malzemeleri geri dönüşüme kazandırdı. Çevre temizliği ve atık toplama etkinliğinde 160 kilogram ambalaj atığı ve 40 kilogram çöp toplandı. Ayrıca etkinlikte öğrenciler ile birlikte boş alanların ağaçlandırılması için İzmit Belediyesi tarafından ceviz, fındık, kızılcık ve meşe palamudundan hazırlanan tohum topları doğa ile buluşturuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73