Başkan Hürriyet vatandaşlarla halk iftarında buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Mart 2024 Pazar 11:49
Başkan Hürriyet vatandaşlarla halk iftarında buluştu

Ramazan ayının manevi atmosferini mahallelerde yaşatan İzmit Belediyesi, Alikahya Mahallesinde halk iftarı gerçekleştirdi 

İzmit Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Alikahya Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında gerçekleşen halk iftarına bölge sakinleri ilgi gösterdi. İftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“ONLARCA MAL VARLIĞI KAZANDIRDIK BELEDİYEYE”

İftarda konuşan  Başkan Hürriyet, “Göreve geldiğimizden bu yana hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Açtığımız kreşlerimiz, kütüphanelerimiz, yaşam merkezlerimiz, Kadın Girişimciler Merkezimiz, kentin dört bir köşesinde gerçekleştirdiğimiz sokak çalışmalarımız, belediyemize kazandırdığımız onlarca mal varlığı var. Meclis çoğunluğu olmadan bunca işi yaptık. İnşallah yeni dönemde bu hizmetleri daha hızlı ve daha ekonomik bir şekilde meclis çoğunluğuyla birlikte sunmaya devam edeceğiz. 

“BİZ BU HALKI SEVİYORUZ”

Bu 5 yıllık süreçte kendimize değil, cebimize değil, ranta değil halka çalıştık. Halkın parasını halka harcamaya çalıştık. 20 yıldır yapılmayan birçok işi yapmayı başardık. El sürülmeyen onlarca sokağa, caddeye el sürdük, kazma vurduk. Eksik yapılan birçok işi düzelttik. Biz bu halkı seviyoruz, Alikahya bölgesini ayrıca seviyoruz. Gençleri seviyorum. 2019’da gençler vardı ve hep dik durdular. Şimdi de dik duruyorlar. Siz benim kıymetlimsiniz. Hayırlı iftarlar, hayırlı ramazanlar” dedi. 

“FATMA HANIM SİZİN KIZINIZ” 

Programda söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Ramazan paylaşmaktır, dayanışmadır, sevginin, kardeşliğin buluştuğu andır. Bizi sizlerle buluşturan değerli belediye başkanımız Fatma Hanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Değerli Alikahyalılar Fatma Hanım sizin kızınız,  bizde sizin kardeşininiz. Başkanımızın Alikahya’ya yaptıkları ortada, başarıları ortada. İzmit’e yaptığı hizmet ortada. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73