Hürriyet: Bu kente yerleşmiş insanlara dağlı diyemezsiniz

İzmit Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında İzmit’e başka yerlerden göç eden insanları da hedefleyen "Dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsunuz" sözlerine yanıt veren Başkan Hürriyet, "Bu kentin sahibi siz misiniz? Bu kente gelen, göç eden insanlara dağlı diyemezsiniz" dedi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Nisan 2023 Çarşamba 12:33
Hürriyet: Bu kente yerleşmiş insanlara dağlı diyemezsiniz

İzmit Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşiminin birinci oturumu gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında 2022 yılına ait faaliyet raporları kamuoyuna sunuldu. Ardından kürsüye çıkan Başkan Hürriyet, "Kocaelispor zor durumdayken, kulüp yok edilmeye çalışılırken, arma satılığa çıkarılırken hiç biriniz yoktu" dedi.

BU KENTİN SAHİBİ SİZ MİSİNİZ?

AKP’li Muharrem Tutuş’un "Dağdan gelip bağcıyı kovuyorsunuz" sözleri üzerine Başkan Hürriyet, "Çok ayıp bu sözleriniz. Bu kentte bir sürü memleketten göç edip gelmiş binlerce insan var. Siz bunlara dağcı, bağcı mı diyorsunuz. Ayıptır. 4 bir yerden göç alan bir yer Kocaeli. Tek sahibi siz misiniz? Körfez FK kurulurken ve Körfez FK’ya milyonlar aktarılırken, Kocaelispor’a bir damla su verilmezken neredeydiniz? Oraya akıtılan milyonların binde biri Kocaelispor’a yapılsaydı bu durumlara düşmezdi. 

VATANDAŞ KİME İNANIYOR

Onu yapmadınız, bunu yapmadınız. Anlatıp duruyorsunuz ama gerçek ortada. Sürekli siyasi kurnazlıkla insanları kandırıyorsunuz. 4 yıldır aynı şeyi söylüyorsunuz ama sonuç ortada. Vatandaş kime inanıyor biliyoruz. Siz insanları son zamanlarında emekli bile etmediniz.

"ÖNCE KENDİ KİTABINIZA BAKACAKSINIZ"

Sizin mağdur ettiğiniz insanları biz emekli ettik. 227 kişiyi emekli ettik. Öz kaynaklarımızla 20 milyon tazminat ödedik. O yüzden onu yapmadınız, bunu yapmadınız derken; birinin özetini çıkarmak için önce kendi kitabınıza bakacaksınız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
IzmitMeclisHürriyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73