Hürriyet Çınar Halk Marketi inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tüm İzmitlileri kaliteli ürünleri uygun fiyata ulaşabilecekleri Çınar Halk Market’ten alışveriş yapmaya davet etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ocak 2022 Pazartesi 15:23
Hürriyet  Çınar Halk Marketi inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Sarıca, SARBAŞ Genel Müdürü Nihat Değer, İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya ile birlikte Çınar Halk Market’e ziyarette bulunarak raflarda yer alan ürünleri inceledi. Başkan Hürriyet tüm İzmitli vatandaşları Çınar Halk Market’ten alışveriş yapmaya davet etti. 

ÖNEMLİ PROJELERİMİZDEN

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Çınar Halk Market’te gerçekleştirdiği konuşmasında; “Tüm İzmitliler için çalışıyoruz. İzmit bizim ailemiz. Bu güzel ailenin daha iyi koşullarda hizmet alsın diye göreve geldiğimizden beri bütün ekibimizle canla başla çalışıyoruz. Halk Market bizim önemli projelerimizden. Halk Market’in et reyonu en çok teşekkür aldığımız reyonlardan bir tanesi. 

“GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TÜKETEBİLİRSİNİZ”

Ürünlerimiz hem kaliteli hem de piyasanın çok çok altında. Biz büyük zamlar yapmadan olabildiğince piyasanın altında rakamlar belirledik. Çalışan arkadaşlarımıza da buradaki güler yüzlü hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün ürünlerimiz kooperatif ürünü. Gönül rahatlığıyla bu doğal ürünleri tüketebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
DavaAylin Sözer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73