Hürriyet, pehlivanlara başarılar diledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ağustos 2023 Cuma 13:31
 Hürriyet, pehlivanlara başarılar diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Manisa’da düzenlenecek Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde er meydanına çıkacak İzmit Belediyespor Güreş Takımı’na başarılar diledi

İzmit Belediyespor Güreş Takımı, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin 6’ncı etabı olan Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde mücadele edecek. İzmit Belediyespor Güreş Takımı, Ortaköy Er Meydanı’nda bin 300’ün üzerinde sporcunun yer alacağı müsabakalara 12 güreşçi ile katılacak.

PEHLİVANLARA TAM DESTEK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 19-20 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek güreşler öncesi İzmitli Pehlivanlara başarılar diledi. İzmit Belediyespor Güreş Takımı’nı ağırlayan Başkan Hürriyet, güreşçilere güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Güreş Takımı Sorumlusu Bayram Güreşen de her zaman olduğu gibi yine İzmitlileri gururlandırmak için sonuna kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Anahtar Kelimeler:
IzmitPehlivanManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73