Hürriyet, temizlik işçileriyle bir araya geldi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Mart 2022 Cumartesi 17:11
Hürriyet, temizlik işçileriyle  bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilçenin hem temizliğiyle ilgilenen hem de karla mücadelesinde büyük emek sarf eden Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla sabah saatlerinde bir araya geldi 

Emekçinin her daim yanında olan bir anlayışla görevini yürüten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Soğuk hava ve zor şartlarda ilçenin temizliğini başarıyla sağlayan ekipler, ayrıca karla mücadele çalışmaları kapsamında da diğer müdürlüklere araç ve personel desteği ile yardımcı olmaya devam ediyor. 

HER BİRİNE TEŞEKKÜR ETTİ 

Kuruçeşme’deki kar denetiminin ardından vakit kaybetmeden sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Gültepe’de yer alan şantiyesini ziyaret eden Hürriyet, burada çalışanlarla bir araya gelerek her birine çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve poğaça ikramında bulundu. İşçileri görev yerlerine uğurlayan Başkan Hürriyet, ardından karla mücadele kapsamında oluşturulan ekipteki birim müdürleri ve amirleriyle çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73