Levent Altun’dan 4’üncü romanı için imza günü

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2022 Pazartesi 16:08
Levent Altun’dan 4’üncü romanı için imza günü

Gazeteci-Yazar Levent Altun, 4’üncü romanı Maymun Tuzağı için ilk imza etkinliğini gerçekleştirdi. Gebze Center AVM’nin 11. Kitap Fuarı çerçevesince Penguen Kitabevi tarafından düzenlenen imza gününe Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova belediye başkan yardımcısı Kenan Tuzcu ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, MHP Gebze ilçe başkanı Bülent Özdemir, Eğitim-Sen Gebze şube başkanı Eylem Bahadır, İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkan yardımcıları Mesut Işık ve Barış Dursun, KOTSİAD Gebze Şube başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Serap Göncü, KEDFE yöneticisi Sümeyra Öktem ile çok sayıda okuyucu katıldı.

Maymun Tuzağı romanını 2020 yılının başında yazan ancak pandemi nedeniyle hiç imza günü düzenleyemeyen Levent Altun, okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Levent Altun’un +18, Kaçış Noktası ve Özleme Mektup isminde üç romanı daha bulunuyor.

KİTABIN KONUSU

Levent Altun, Maymun Tuzağı romanında okuyucuyu karmaşık ilişkilerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor. İnsanların aç gözlülüğü ve bencilliğine çokça vurgu yaparken, geçmişteki en zayıf ve karanlık yerlerini gün yüzüne çıkararak, pişmanlık ve hataları ile yüzleştiriyor. Romanın sonunda ise okuyucuyu son derece şaşırtıcı ve çarpıcı bir final bekliyor. İyi insan olmanın vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, insanların farklı sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
RomanKitapImza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73