AK Parti Kocaeli, muhtarlarla buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Mayıs 2023 Cuma 09:52
AK Parti Kocaeli, muhtarlarla buluştu

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı düzenlediği programla mahalle muhtarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Dr. Şahin Talus; Gönülden gönüle kurduğumuz köprüleri kuvvetlendirmeye devam ediyoruz.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı düzenlediği programlarla şehrin farklı kesimleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Daha önce Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Başkanları, Esnaf ve İş Adamları ile düzenlenen programların bir yenisi de mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliğinde düzenlenen programa, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milletvekili Adayı İbrahim Efe ve Kocaeli’de görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

“ARAMIZDAKİ MUHABBET BAĞINI DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus yaptığı açıklamada, “Demokrasimizin vazgeçilmezi, milletimizle aramızdaki en güçlü köprü, muhtarlarımızla bir araya geldik.

Hatırlarsanız, bir zamanlar “muhtar bile olamaz” diye küçümseme makamı olarak gördükleri muhtarlarımızla biz her toplantıda aramızdaki muhabbet bağını daha da güçlendiriyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiKocaeliMuhtar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73