CHP Mimar Sinan'da toplandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Mart 2022 Pazar 11:10
CHP Mimar Sinan'da toplandı

Cumuhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe yönetimi mahalle toplantılarına devam ediyor.  Önceki akşam  Mimar Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinleri ve partililerle biraraya gelindi. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın yanısıra  Belediye Meclis Üyesi Av. Saide Arslan, Erhan Bölük ve parti yöneticileride katıldı.

Toplantıyla ilgili olarak  bilgi veren CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan şunları ifade etti: 

"Mahalle toplantıları'mıza kaldığımız yerden devam ediyoruz;

Bu akşam Mimarsinan Mahallesi Birim başkanımız Rıza Eroğlu ve kıymetli Partilileri'mizle zor hava şartlarına rağmen bir araya geldik Belediye Meclis Üyelerimiz,İlçe Yöneticilerimiz,Kadın kollarımız ve Gençlik Kollarımız'la birlikte katılım sağlayarak ekonomik kriz ve Mahallede yapılmayan hizmetler ile ilgili yaşanan sorunları dinledik ve önerilerini aldık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik."

Anahtar Kelimeler:
GebzeCHPMimar Sinan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73