CHP’li meclis üyesi ifadeye çağrıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Aralık 2021 Perşembe 14:01
CHP’li meclis üyesi ifadeye çağrıldı

Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Saide Arslan, CHP’li Meclis Üyesi İbrahim Başçiftçi’nin şikayet üzerine ifade için emniyete çağrıldığını açıkladı.

CHP’li Meclis Üyesi Başçiftçi’nin halkın çıkarlarını korumak isterken şikayet edildiğini belirten Saide Arslan’ın açıklaması şöyle:

“Sayın Gebze'liler size tirajikomik bir konudan bahsetmek istiyorum.

Seyredeceğiniz videoda Aralık ayı meclis oturumunda Gebze belediye meclisine Chp Gebze meclis uyesi sıfatı ile tarafım ve İbrahim Başçifci tarafından bir önerge sunuluyor,önerge meclis katibince okunuyor,belediye başkanı konudan bilgi sahibi olmadığını ,incelettirip bize bilgi verileceğini söyluyor.

2 Aralıkta yapılan meclisin üzerinden 20 gün geçiyor, cevap ya da herhangi bir bilgi tarafımıza iletilmiyor.

Bu durum üzerine İbrahim bey kamuya, Gebzelilere ait park alanı üzerinde ki imalatlar kaldırılmış mı diye, parkın olduğu mahale gidip bakıyor.

Akşamına emniyetten ifadeye çağrılıyor.

YEŞİL ALAN ÜZERİNİ SAHİPLENEN KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Konu ne mi? Vatandaşın yeşil alanı olan , kamuya ait olan, Gebze de yaşayan size bize ait olan , yeşil alan üzerine önergede yazılan imalatları yapan vatandaş şikayetci olmuş.

Yani kamuya ait yeşil alanları korumak için mücadele eden CHP'li meclis üyesini , kamuya ait alana ne sıfatla beton döktüğü, direk diktiği, etrafını cevirmeye çalıştığı belli olmayan vatandaş ,kamu alanının kendine ait olduğunu iddia ederek şikayetci olmuş.

Kamuya ait yeşil alanı birtakım inşaat imalatları yapan bu vatandaş,bu vatandaşın bu imalatları yapmasına gorevini yapmayarak göz yuman ya da yapmasına sebep olan Gebze belediye başkanı masum, kamu arazilerini korumaya çalışan bizler suçlu ...Sizce de öyle mi?”

Son Güncelleme: 23.12.2021 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73