DEVA’lı Yaman zamlara tepki gösterdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ağustos 2023 Perşembe 09:16
DEVA’lı Yaman zamlara tepki gösterdi

DEVA Partisi Gebze İlçe Halkla İlişkiler başkanı Ahmet Yaman yaptığı yazılı açıklamada hükümetin uyguladığı zamları protesto etti.

Gebze DEVA Partisi halkla ilişkiler başkanı Ahmet Yaman son zamlar karşısında halkın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek hükümetin uyguladığı son petrol zamları ile yaşamı alt üst eden zam furyası ile halkı fukaralaştırdığı alım gücünü sıfıra düşürdüğünü belirtti.

Halkla ilişkiler başkanı Yaman, “Türkiye'yi uçuracağız, ülkemizi dünyanın en güçlü ilk 10 ekonomisi arasına sokacağız’ dediler, dünya sefalet liginde ilk 10'a soktular. Sosyal yardımlardan yararlanarak hayata tutunmaya çalışan hane sayısını 4,5 milyona çıkardılar. Halka ekonomik soykırım uyguladılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÖTV'yi artırma yetkisini ilk olarak akaryakıtta kullandı. Bir gece yarısı akaryakıt 6 TL zamlandı. Bu zamlar, iğneden ipliğe her şeye misliyle yansıyacak. Enflasyon daha da yükselecek bu bozuk ekonomiyi memura, işçiye, emekliye, vatandaşa yüklediği vergiler ve zamlarla düzeltmeye çalışıyor. Millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor. Kasası boşalmış, rezervleri erimiş, parasının değeri kalmamış bir ülkeye dönüştürüldük”  Yaman, halk zamlarla uyuyor, zamlarla uyanıyor ulaşıma yapılan % 62 oranındaki zam halkı perişan etmiş bu ateş emekliyi dar gelirliyi eve mahkum etmiş adeta yakmıştır" dedi..

Başkan Yaman, “ Ülkemizi adeta yangın yerine dönüştüren bu kötü gidişatından ekonominin baş mimarı partimizin kurucusu DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın iktidarı ile son bulacaktır. Halkı yaşanan sıkıntılardan bizim iktidarımız kurtaracaktır” dedi.

Son Güncelleme: 03.08.2023 09:18
Anahtar Kelimeler:
DEVAZamGebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73