Güvenç pazar turu yaptı, bir dokundu bin ah işitti!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Mart 2024 Çarşamba 15:26
 Güvenç  pazar turu yaptı,  bir dokundu  bin ah işitti!

Gebze Adem Yavuz’daki semt pazarını ziyaret eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, hem esnaftan hem de vatandaştan büyük ilgi gördü. Özellikle vatandaşlar, hayat pahalılığı karşısında dayanamadıklarını söyledi.

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her gittiği yerde büyük ilgi gören Sadık Güvenç’in son durağı Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarı oldu. Pazarcı esnafına hayırlı olsun diyen ve bol kazanç dileyen Sadık Güvenç, sorunlarını da dinledi. Özellikle vatandaşlar, sıkıntılarını Güvenç’e anlattı. Hayat pahalılığından bahseden vatandaş, “Her şey ateş pahası” siteminde bulundu. Pazarcı esnafına yönelik projelerini anlatan Sadık Güvenç ise vatandaşların şikayetlerini bol bol not aldı. Sadık Güvenç yerel seçimlerle birlikte başlayacak yürüyüşlerinin İYİ Parti iktidarı ile şahlanacağını belirterek, “Seçimleri kazandığımızda halkın yüzünü güldüreceğiz” dedi. Vatandaşlar ve esnaf da yoğun ilgi gösterdikleri Güvenç’e başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73