İyi Parti'de 2 yeni atama

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Ağustos 2023 Çarşamba 12:23
İyi Parti'de 2 yeni atama

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda kadın ve gençlik kolları başkanlıklarına atamalar yapıldı. Kadın Kolları Başkanlığı görevine Büyükşehir ve Derince Belediyeleri Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş, Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Başkanlığına Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı atandı. Göktaş ve Sarı’ya görevlendirmeye dair belgeleri İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur tarafından verildi.

Acur, “İYİ Parti olarak yerel seçimler öncesinde teşkilatlarımızı güçlendiriyor, yoğun istişare süreçlerinin ardından eksikliklerimizi gideriyoruz. Başarının öncelikli yolunun güçlü teşkilatlar olduğunun bilincinde olan bizler, iktidarın yolunun kadınlar ve gençler olduğunun bilincinde olarak özellikle bu birimlerimizi çok önemsiyoruz. Bu kapsamda, daha önce mevcut il yönetimimizde yer alan Kadın Politikaları Başkanlığı birimimizin yeni dönemde Kadın Kolları Başkanlığı olarak çalışmalarını sürdüreceğini ifade etmek isteriz. Yol arkadaşlarımıza, yeni başkanlarımıza başarılar dileriz” dedi.

Son Güncelleme: 23.08.2023 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73