Şahinler: Çiller ile istişarelerde bulunuyoruz

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Şubat 2022 Salı 20:56
Şahinler: Çiller ile istişarelerde bulunuyoruz

Geçtiğimiz günlerde Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Halil İbrahim Şahinler, parti kuracağı belirtilen eski Başbakanlardan Tansu Çiller ile görüştü.

Şahinler kocaelikentgazetesi.com’a yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Yıllardır yürüdüğümüz yolda laik Türkiye Cumhuriyetinin ve Misyonumuzun ülkemize yaptıkları hizmetlerle ve yatımları ile temsilcileri liderleri başta rahmeti rahmana kavuşan 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, İsmet Sezgin gibi büyüklerimiz ve hayatta olan büyüklerimiz eski genel başkanlarımız, Başbakanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile aldığımız yetki ve görevimizin gereği sorumluluk ilkesi içerisinde devamlı temas içinde bulunarak bu güne kadar merkez sağı temsil etmeye çalıştığımız gibi, bundan sonrada azimle ve kararlılıkla çalışacağız.

MERKEZ SAĞIN İKTİDAR OLMASI

Türkiyenin içinde bulunduğu başta ekonomideki spekülatif dalgalanmalar olmak üzere Ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirmek üzere eski genel başkanımız ve Türkiye Cumhuriyetinin ilk Kadın Başbakanı sayın Prof.Dr.Tansu Çiller ile istişarelerde bulunuyoruz ve edindiğimiz engin tecrübelerinden feyz alarak merkez sağın yeniden iktidar olabilmesi için bu tür istişarelerimiz devam edecektir.

İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ

Sağduyulu genel başkan yardımcısı arkadaşlarımla birlikte il ve ilçe başkanlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda mevcut kurulu partilerin merkez sağ misyonunu temsil edemediğine karar vererek Doğruyol partisinden ayrılma kararı aldık ve bunu hafta başında hayata geçirdik. Amacımız müreffeh yaşanabilir hayat şartları standartlarının yüksek olduğu terörün bittiği can güvenliğinin tesis edildiği basın ve konuşma özgürlüğünün serbest olduğu büyük Türk milletine layık her yönüyle Büyük bir Türkiye de yaşamak arzusu ile Milletimizin teveccühleri kazanıp inandığımız yolda yürümeye kararlı olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Öte yandan DYP’den Halil İbrahim Şahinler ile birlikte 7 genel başkan yardımcısı ve 22 il başkan ve yönetimi partiden istifa etti.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 08.02.2022 20:59
Anahtar Kelimeler:
PartiTansu ÇillerDemirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73