Türkkan: Unutmayın; Mayıslar bizimdir

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Mayıs 2023 Salı 16:41
Türkkan: Unutmayın;  Mayıslar bizimdir

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili olarak yeniden seçilen Lütfü Türkkan yaptığı açıklama ile parti teşkilatına, üyelerine, seçmenlere teşekkür etti, ‘’ Kaybetmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki; Mayıslar bizimdir.’’dedi.

Türkkan’ın açıklaması şöyle:

‘’Sevgili Kocaelili hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım; n6 yıl önce 25 Ekim 2017’de her birimiz birer kıvılcım olduk. Bugün ise Türkiye’de tarihi yeniden yazacak olan Mayıs’ın Güneşi biziz. Türkiye’de demokrasiyi, adaleti, hukuku, insan haklarını, ekonomiyi, liyakati ve devletin kurumlarını adeta zehirli bir sarmaşık gibi saran İktidarın ve ortaklarının her türlü namertliğine meydan okuyarak bugünlere geldik. Yollarımızı kapatmaya kalktılar, aştınız. Demir parmaklıklar ördüler, yıkıp geçtiniz. Parti kuramazsınız dediler, kurduk. 14 Mayıs 2023 Pazar günü Allah’a şükürler olsun ikinci genel seçimlerimize katılım sağladık. 2017’den beri tüm Türkiye’yi bir Güneş gibi saran teşkilatlarımızla birlikte bugüne dek heyecanımızı, inancımızı ve Büyük Türkiye vizyonumuzu hiç kaybetmedik. Kaybetmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki; Mayıslar bizimdir.

1919 RUHU HEP YOLUMUZU AYDINLATAN IŞIĞIMIZ OLACAK

Millet bizi çağırmaya devam ediyor. Bu sese kulak vermek zorundayız. 150 yıllık demokrasi tarihimizin bizlere yüklediği sorumluluk ve vatan aşkı bunu emrediyor. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet şiarıyla Milletimizin yüce kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 27. Dönemde Milletimiz ve Cumhuriyetimiz için sürdürdüğümüz haklı ve onurlu mücadelemizi 28. Dönemde yılmadan, bıkmadan, usanmadan sürdürmeye devam edeceğimizden hiç ama hiç kimsenin şüphesi olmasın.. Türlü imkansızlıklar, yokluk, yoksulluk ve sefalet içerisinde mucizeleri mümkün kılan 1919 ruhu hep yolumuzu aydınlatan ışığımız olacak.

Asla ve kata durmayacağız. Türk demokrasisinin neferleri olarak bu kutlu davayı durduramayacaklar.

TÜRKİYE’NİN KARANLIK TARAFA GEÇMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için enerjimizi ve inancımızı sımsıkı korumaya devam ediyoruz. Türkiye’nin karanlık tarafa geçmesine müsaade etmeyeceğiz.

Bu amaç uğruna gecesini gündüzüne katan, ailelerinden ve sahip oldukları birçok değerli imkanlardan feragat eden teşkilatlarımızın her biri birbirinden kıymetli mensuplarına, bu ucube düzene dur demek için oy veren muhterem Kocaeli halkına, bizimle beraber katkılarını sunan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına; 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye’yi önemli bir dönemecin eşiğine getiren çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için başarılar diliyorum.

Unutmayın;

Mayıslar bizimdir. ‘’

Son Güncelleme: 16.05.2023 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73