Türkkan’ın Çayırova çıkarması

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Şubat 2022 Cuma 12:14
Türkkan’ın Çayırova çıkarması

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli’de teşkilatlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

2021 yılının son ayında Kocaeli İl Başkanlığı’nda ilçe başkanları ile istişare toplantısı yapan Türkkan, Ocak ayında da Gebze İlçe Teşkilatı ile buluşmuştu. Türkkan Şubat ayı başında da Kandıra’daydı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Perşembe günü de Çayırova Teşkilatı ile bir araya geldi.

Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl Yönetimi ile birlikte geçtiğimiz yıl Aralık ayında Çayırova İlçe Başkanlığı’na atanan İlhami Bayrak’ı ziyaret eden Türkkan, burada üye katılım törenine katıldı, İYİ Parti’ye katılan yeni üyelerin rozetlerini taktı. Daha sonra İlçe Teşkilatı ile istişare toplantısı yapan Türkkan, kısa bir de konuşma yaptı. Yeni Başkan İlhami Bayrak ile gelen kan değişikliğinin olumlu olacağına yürekten inandığını söyleyen Türkkan, Çayırova’da bunun kısa sürede fark edileceğini ifade etti.

Türkkan program sonunda Çayırova İlçe Teşkilatı ile toplu olarak fotoğraf çektirdi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve il yöneticileri İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı İlhami Bayrak, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi, partiye yeni katılan üyelere rozetleri Lütfü Türkkan ve Şanbaz tarafından takıldı.

Daha sonra parti binasında yapılan çalışmalarla ilgili olarak toplantısı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 11.02.2022 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73