YRP adayı Aydal: Kocaeli'yi hak ettiği noktaya taşıyacağız

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Şubat 2024 Perşembe 16:47
YRP adayı  Aydal: Kocaeli'yi hak ettiği noktaya taşıyacağız

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal dün Gebze basını ile bir araya geldi.

Toplantıya YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Belediye Başkan adayı Kâmil Ergün, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, partisine ilginin yoğun olduğunu üye sayısının 5 bine ulaştığını belirterek, ‘’Gebze’de Millî Görüş belediyeciliğini yeniden iktidar yapacağız’’dedi.

Gebze Belediye Başkan adayı Kâmil Ergün ise sahada kendilerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, ‘’Gebze için hazırız ve 31 Martta kazanacağız’’diye konuştu.

YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, ‘’12 ilçede sorunları tespit ettik. Nelerin yapılabileceğini biliyoruz. Kocaeli’nin en önemli sorunlarından birisi trafik ve park sorunudur. Bu konuda da projelerimiz hazır. Kocaeli için monoray öneriyoruz. Çünkü bu sistem trafik ve park sorununu ortadan kaldırabilir. Milli Görüş belediyeciliği ile Kocaeli’ni yaşanabilir kent haline dönüştüreceğiz, hak ettiği noktaya taşıyacağız’ ’dedi.

Toplantı soru cevap ile sona erdi. * Haber ve fotoğraflar:Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 08.02.2024 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73