Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencisi Türkiye şampiyonu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Şubat 2022 Salı 15:23
Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencisi Türkiye şampiyonu

Gebze Anibal Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencisi Celal Emircan Bayburtlu Adana’da yapılan Genç Erkekler Türkiye Boks müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Celal Emircan Bayburtlu 63,5 kg Türkiye şampiyonu olarak, ülkemizi Nisan ayında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılacak olan genç erkekler Avrupa boks şampiyonasında temsil edecek. Burada göstereceği başarı durumuna göre Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Anibal Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri Celal Emircan Bayburtlu’yu tebrik ederek, kendisine Avrupa şampiyonasında başarılar dilediler. Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Turan Atilla “Emircan sadece sporcu olarak değil, öğrenci olarak ta okulumuzda örnek olarak gösterdiğimiz öğrencilerden birisidir. Emircan daha önce de Türkiye Şampiyonu olmuştu. Öğrencimizin bu büyük başarısının mimarı olan antrenörü Serkan BAL hocamızı da tebrik ediyoruz. Öğrencimizin üzerinde büyük emekleri var. Celal Emircan sadece sporcu kişiliği ile değil ahlaki tutumları, milli ve manevi değerlerimize gösterdiği hassasiyetle de gönüllerin şampiyonudur. Öğrencimize ve Antrenörü Serkan Bal hocamıza Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyor, oradan alacakları başarılı sonuçlarla ülkemizi ve Gebze’mizi Dünya Şampiyonasında temsil edeceklerine ilişkin inancımız tamdır.”Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73