670 bin TL'lik hırsızlık, İstanbul'da yakalandılar

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Haziran 2022 Perşembe 14:04
670 bin TL'lik hırsızlık, İstanbul'da yakalandılar

Gebze, Çayırova, Başiskele ilçelerinde işyerinden hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 2 kişi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından İstanbul'da yakalandı.

Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirme şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda,

30.05.2022 ve 04.06.2022 tarihleri arasında ilimiz Başiskele, Gebze ve Çayırova  ilçelerinde meydana gelen işyeri ve kurumdan hırsızlık olaylarında "670.000 TL değerinde elektrik kablosu çalınması"  konuları ile ilgili yapılan araştırmalarda, hırsızlık konusuna karıştığı  tespit edilen R.A. ve İ.G. isimli şahıslar 07.06.2022 günü İstanbul ilinde yapılan operasyon sonucu ekiplerimizce yakalanmıştır. 

Şüpheli şahısların kullandığı araç içerisinde İstanbul Kadıköy ilçesinden çalındığı tespit edilen 35.000 TL değerinde suç eşyası kablolar mal sahibine teslim edilmiştir. 

Ayrıca şüpheli şahısların İstanbul ilinde benzer 6 olaya daha karıştığı tespit edilmiştir. 

Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan işlemlerin ardından   09.06.2022 günü adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslar tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73