İmamoğlu: Yenikent örnek mahalle olacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Mart 2024 Perşembe 14:16
İmamoğlu: Yenikent örnek mahalle olacak

Gebze Yenikent Mahallesi  kurucu muhtarı ve 31 Mart seçiminde muhtar adayı Ahmet İmamoğlu seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

3 dönem Yenikent Mahalle Muhtarı olarak görev yapan Ahmet İmamoğlu, bilgi, birikim ve deneyimleriyle mahalleye yeniden hizmet etmek adına aday olduğunu belirterek, ‘’Yenikent Mahallesinin sorunlarını ve yapılacak olan hizmetleri çok iyi biliyorum. Mahalle halkımızla birlikte ortaklaşa yapacağımız çalışmalarla Yenikent’i örnek ve daha yaşanabilir bir mahalle yapacağız. Destek sizden hizmet bizden.

Seçim çalışmalarımızda bize her zaman destek olan mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Onların gösterdiği ilgi ve destekle 31 Mart akşamı seçildiğimizde Yenikent Mahallesini hak ettiği konuma taşıyacağız’ ’dedi.

MUHTARLIK AZALARI

Tamamı esnaflardan oluşan azaların isimleri şöyle: Sertaç İstanbulluoğlu, Aysel Yavuz, Figen Ateş, Hasan Hatipoğlu, Sevda Özcan, Sevinç Çoban, Rıfat Oruç, Secaattin Aydın, Bayram Çerman, Mehmet Altuntaş.

AHMET İMAMOĞLU KİMDİR?

1972 Trabzon Köprübaşı doğumlu olan Ahmet İmamoğlu lise mezunu ve üniversiteyi dışardan okuyor, Adalet Bakanlığı Kocaeli Adliyesi'nde bilirkişi olarak görev yapıyor evli ve 3 çocuk babası.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 28.03.2024 14:25
Anahtar Kelimeler:
MahalleYenikentGebzeAza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73