Büyükakın: İşçileri enflasyona ezdirmedik

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Temmuz 2023 Pazar 16:52
Büyükakın: İşçileri enflasyona ezdirmedik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, işçi personeli enflasyon ve yaşanan fiyat artışlarına karşı koruyacak kararı aldı. Başkan Büyükakın, bu yılın ocak ayında tüm sözleşmeler imzalanmış olmasına rağmen temmuz ayına gelinceye kadar oluşan enflasyon farkının işçilere ödenmesi talimatını verdi. Bu kapsamda sendikalarla daha önce yapılan sözleşmeler de güncellendi. Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü ve iştiraklerdeki işçilerin ücret ve diğer sosyal haklarında yapılan iyileştirmenin hayırlı olmasını diledi.

İŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR

Çalışanın alın teri kurumadan hakkını verecek bir anlayışa sahip olduklarını ifade eden Başkan Büyükakın, ‘’Kocaeli Büyükşehir olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin her ferdinin mutluluğu bizim için çok önemlidir. İşçi personelimizi enflasyona ezdirmedik. Hayırlısı olsun’’ dedi. Büyükşehir işçisi ise aldıkları bu sevinçli müjdenin ardından Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 23.07.2023 16:55
Anahtar Kelimeler:
KocaeliİŞÇİEnflasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73