CHP'den 200 aileye ayakkabı yardımı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, yeni yıl hediyesi olarak ekonomik durumu iyi olmayan 200 aileye ayakkabı yardımında bulundu.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Aralık 2021 Cumartesi 17:49
CHP'den 200 aileye ayakkabı yardımı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Çayırova İlçe Başkanlığı Kadın Kolları'nın beraber yürüttüğü "Giyme Giydir Kampanyası" kapsamında, ekonomik durumu iyi olmayan 200 aileye ayakkabı yardımında bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Soyluçiçek, insanların yıl başına mutlu girmelerini istediklerini belirterek, "Bizim amacımız insanlara yardımda bulunmak, onlara hizmet etmek. Biz de bu kapsamda durumu olmayan ailelere her zaman yardımda bulunarak, destek çıkmaya çalışıyoruz. Hayatlarına dokunduğumuz insanların mutluluğu ile mutlu oluyoruz. Yılbaşına girmemize çok az bir süre kalmışken, maddi durumu elverişli olmayan aileleri tespit ettik. 200 aileye Kadın Kollarımız sayesinde ulaştık ve omuz omuza vererek ayakkabı yardımında bulunduk. Bu soğuk kış günlerinde halkımızın biraz olsun yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu tür yardımlarımız her zaman devam edecek, halk için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızda milli piyango bileti almaktansa birkaç aileye yardımda bulunabilir" ifadelerini kullandı. Kampanyada Emeklerinden dolayı kadın kollarımıza çok teşekkür ediyoruz".dedi.

Son Güncelleme: 25.12.2021 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73