Çiftçi: En kısa sürede bitireceğiz

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Aralık 2023 Pazartesi 15:15
Çiftçi: En kısa sürede bitireceğiz

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Atatürk Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası projesini yerinde inceledi.

Proje hakkında konuşan Başkan Çiftçi, şunları dile getirdi; “Yaklaşık 4 senede Çayırova Belediyesi olarak ülke genelinde yapılan müsabakalarda bin 300 madalya ve 40 kupa kazandık. Bu gösteriyor ki sporda ulaşmak istediğimiz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz.

İlçemizde mevcut spor salonumuzun yanı sıra, bir de Atatürk Mahallesi’nde spor salonu ve sporcu fabrikasını inşa ediyoruz. En kısa sürede de bu alanı tamamlayıp, Çayırovalı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. İnşası devam eden spor salonumuzda aynı anda 9 branşta antrenman yapılabilecek ve bu sayede de alanında büyük başarılara imza atacak milli sporcular yetiştireceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaAtatürkSpor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73