Geri dönüşüm konteynerleri yenileniyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Aralık 2021 Çarşamba 15:02
Geri dönüşüm konteynerleri yenileniyor

Çayırova Belediyesi, ilçedeki geri dönüşüm konteynerlerini yeniliyor. Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz ve sağlıklı bir şehir için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sıfır atık projesi kapsamında çalışmalara hız kesmeden devam eden Çayırova Belediyesi, bir yandan geri dönüşümü olan atıkları birinci sınıf atık getirme merkezinde toplayarak ekonomiye kazandırırken, diğer yandan da geri dönüşüm konteynerlerini yeniliyor.

Paslanmış, kapakları kapanmayan, yıpranmış geri dönüşüm konteynerleri, ekipler tarafından bakım ve onarım için kaynak atölyesine getiriliyor. Burada tamir, bakım ve boyama işlemleri tamamlanan konteynerler yeniden aynı noktalara bırakılırken, tamiri mümkün olmayanlar ise yenileri ile değiştiriliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73