İhtiyaç sahibi 5000 öğrenciye kırtasiye yardımı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Eylül 2022 Perşembe 15:16
İhtiyaç sahibi 5000 öğrenciye kırtasiye yardımı

Çayırova Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala ilçedeki ihtiyaç sahibi, öksüz ve yetim 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Çayırova Belediyesi, eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz anlayışıyla eğitime desteğini sürdürüyor. İhtiyaç sahibi ailelerin daima yanında olan Çayırova belediyesi, bu ailelerin çocuklarına yeni eğitim yılı öncesi kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.
İhtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına yönelik hazırlanan kırtasiye malzemesi paketleri öğrencilerin ailelerine teslim edildi. İlkokul öğrencilerine; içinde beslenme kabı, defter, kalem gibi ürünlerden oluşan 21 ürün, ortaokul öğrencilerine 10 farklı parçadan oluşan paket, lise öğrencilere ise 7 farklı üründen oluşan eğitim yardımı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73