Şevki Demirci'den coşkulu adaylık açıklaması

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Şubat 2024 Pazar 17:18
Şevki Demirci'den coşkulu adaylık açıklaması

AK Parti'nin 2014-2019 yılları arasında Çayırova Belediye Başkanlığı yapan Şevki Demirci, İYİ Parti’nin Çayırova Belediye Başkan adayı oldu.

Şevki Demirci için İYİ Parti Çayırova parti binası önünde toplantı düzenlendi.

İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç, Darıca adayı Özhan Öztürk ile parti yöneticileri ve çok sayıda Çayırovalı hazır bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

''İYİ Parti’nin toplumsal uzlaşının, söz konusu hizmetse bir ve bütün olmanın tek adresi olduğunu herkese göstereceğiz. İYİ Parti ile milletimizi yeniden barıştıracağız.

Çayırova’ya yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Şevki Demirci’ye İYİ Parti rozetini taktık. Sırada hizmetlerini kaldığı yerden devam ettirmesi var.

Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, İl Başkanımız Nusret Acur ile programımıza katılım sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gencay Yıldıztekin, Gebze Belediye Başkan Adayımız Sadık Güvenç, Darıca Belediye Başkan Adayımız Özhan Aşkın Öztürk, Dilovası Belediye Başkan Adayımız Emin Yılmaz ve İYİ’lik hareketinin tüm temsilcileri ile birlikte Çayırova ve Kocaeli’nin 12 ilçesinde başarılı olacağız.'' *Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 04.02.2024 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73