İstiklal Caddesi’nde üstyapı çalışmaları

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Ekim 2022 Pazartesi 13:04
İstiklal Caddesi’nde üstyapı çalışmaları

Altyapı yatırımları ile vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde yerine getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bozulan yollarda da üstyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyor. Bu kapsamda İSU altyapı ve elektrik idaresinin gerçekleştirdiği imalatlar nedeniyle bozulan Dilovası İstiklal Caddesi’nde üstyapı imalatlarına başlandı.

ASFALT SERİLECEK, KALDIRIMLAR YENİLENECEK

Dilovası ilçesinin en işlek caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’nde İSU Genel Müdürlüğü ekipleri yağmursuyu altyapı hattı, elektrik idaresi ise enerji altyapı hattı çalışması gerçekleştirdi. İlçedeki bu çalışmalardan sonra İstiklal Caddesi’nin yol konforu önemli ölçüde bozuldu. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir ekipleri, caddenin 2 bin 200 metrelik kısmında üstyapı çalışmalarına başladı. Eski zeminin kazıma işlerine başlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddedeki asfaltlama çalışmalarını trafiği aksatmadan kademe kademe gerçekleştirecek. Ayrıca caddenin tüm kaldırımları yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliDilovasıüstyapı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73