Farplas’ta bütün şirketlerde çoğunluk sağlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Ocak 2022 Perşembe 20:14
Farplas’ta bütün şirketlerde çoğunluk sağlandı

Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Gebze’de Farplas işçileriyle bir araya geldi.

Gebze’de bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya genel başkanı Serdaroğlu’nun yanı sıra Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 Nolu Şube Başkanı Necmettin Aydın ile sendika yöneticileri ve işçiler katıldı.

Adnan Serdaroğlu, Farplas’ta yetki için gerekli çoğunluğun sağlandığını belirterek şunları söyledi:

“Farplas’ta bütün şirketlerde çoğunluğu sağladık, korkuları bu. İşçinin örgütlenmemesi her türlü oyunu yapmışlar. İnsanların ekmekleriyle, rızklarıyla oynuyorlar. Ama yapılması gerekenin en doğrusunu Farplas işçisi yaptı. Efendim bu şirketten çıkarmış da yeni kurduğu şirkete almış. Bir şirkette çoğunluk belgesi geldikten sonra ne yaparsanız yapın boş."

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 Nolu Şube Başkanı Necmettin Aydın’da Farplas’ta gelinen son durumla ilgili olarak bilgi verdi.

Toplantıda işçiler sık sık, “Sendika hakkımız engellenemez”, “Yaşasın örgütlü mücadelemiz” şeklinde sloganlar attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73