Türk Metal, Alpsan Alüminyum TİS imzaladı

Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube ile Alpsan Alüminyum arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Kasım 2021 Perşembe 19:01
Türk Metal, Alpsan Alüminyum TİS imzaladı

Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube ile Gebze Barış Mahallesi'nden üretim yapan Alpsan Alüminyum arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

İmzalanan TİS sözleşmesi ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından açıklama yapan Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Teke şunları ifade etti:

"Sendikamızla Alpsan Alüminyum arasında müzakereleri devam eden 2021-2023 dönemi Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanmıştır.

Bu süreçte desteğini bizlerden esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak'a, Bölgemizden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Faki Erdal'a, Değerli Genel Merkez Yöneticilerimize ve emeği geçen herkeze teşekkür ederiz. Biten sözleşmemizin Alpsan Alüminyum işyerine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını dileriz.."

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 25.11.2021 19:07
Anahtar Kelimeler:
GözaltıFETÖTutuklu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73