Arda Gür, daha iyi bir Tavşancıl için çalışıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Şubat 2024 Cuma 13:33
Arda Gür, daha iyi bir  Tavşancıl için çalışıyor

Tavşancıl Mahallesi’ne eski itibarını kazandırmak için yola çıkan Muhtar Adayı Arda Gür, neler yapılabileceğini belirlemek amacıyla Dilovası Belediye Başkan adaylarını ziyaret ediyor.

Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nin sevilen gençlerinden Arda Gür, geçtiğimiz günlerde muhtar adaylığını açıkladı. Kısa sürede kamuoyunda büyük destek gören Arda Gür, Tavşancıl’a eski itibarını kazandırmak için yola çıktığını her fırsatta dile getiriyor. Bunun için de mücadele ediyor. Muhtar Adayı Gür, bu kapsamda da Dilovası Belediye Başkan adaylarını ziyaret ediyor. İlk durağı ise AK Parti adayı Ramazan Ömeroğlu oldu. Aday gösterilen Ömeroğlu’na başarılar dileyen Arda Gür, Tavşancıl Mahallesi’ndeki eksiklikleri ve neler yapılması gerektiğini anlattı. Ömeroğlu da nazik ziyaretinden dolayı Arda Gür’e teşekkür ederken, muhtarlık yolunda da başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
TavşancılDilovasıMuhtar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73