Büyükgöz sorunları dinliyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları sürüyor. Her salı Gebzeli hemşerilerini, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin fuayesinde ağırlayan Başkan Büyükgöz, vatandaşların kendisine ilettiği sorun, istek ve taleplerine çözüm üretiyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ocak 2022 Salı 12:31
Büyükgöz sorunları dinliyor

Gebze’de Halk Buluşmaları devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları sürüyor. Her hafta Salı günü düzenlediği Halk Buluşmasında Gebzeli hemşerilerini, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin fuayesinde ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların kendisine ilettiği sorun, istek ve taleplerine çözüm üretiyor. Gebzeli hemşerilerinin taleplerini tek tek dinleyerek çözümü noktasında ilgili müdürlüğü talimatlandıran Başkan Büyükgöz, “Halk Buluşmaları ile kıymetli hemşerilerimizi dinlemeye, öneri ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
YangınçatıPendik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73