Büyükgöz’den Ulus Gençlerine Müjde

Gebze’nin mahallelerini yeni nesil konsept parklarla donatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ulus Mahallesi’nde ikamet eden gençlere ve çocuklara konsept park müjdesini duyurdu.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Şubat 2024 Perşembe 12:05
Büyükgöz’den  Ulus Gençlerine Müjde

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den Ulus Mahallesi’ne konsept park müjdesi. İlçenin mahallelerini yeni nesil konsept parklarla donatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ulus Mahallesi’nde ikamet eden gençlere ve çocuklara konsept park müjdesini duyurdu. Ulus Mahallesi’nde yapımına başlanan ve hem çocuklar hem de gençlere yönelik donatıların yer alacağı konsept parkta incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ulus Mahallesi 2140 sokakta yapımına başlanan yeni konsept parkımızı inceledik.

TAM DONANIMLI PARK

Toplam 3 bin 500 metrekare alana sahip parkımız; futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun grupları, fitness alanı, yürüyüş yolları ve birçok donatı alanıyla çocuklarımıza, gençlerimize ve mahalleliye hizmet verecek. Kısa zamanda tamamlayıp gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağımız parkımız şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73