GTÜ rektörü Kaymakam Özyiğit’i tebrik etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Eylül 2022 Perşembe 17:41
GTÜ rektörü  Kaymakam Özyiğit’i tebrik etti

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, beraberinde Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım ile birlikte yeni Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Gebze Kaymakamlığına atamasından dolayı Kaymakam Özyiğit’i tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, yeni çalışma hayatında kendisine başarılar diledi.
Gebze’nin gelişmesi ve kalkınması için yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu ziyarette Kaymakam Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’a ve Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım’a  iyi dilekleri için  teşekkür etti.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73