Kamyon kamelyaya çarptı baba ve 2 kızı yaralandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Mayıs 2022 Pazartesi 23:40
Kamyon kamelyaya çarptı baba ve 2 kızı yaralandı

Gebze'de frenleri patlayan kamyonun yol kenarındaki kamelyaya daldı baba ve 2 kızı ile kamyon sürücüsü ağır şekilde yaralandı.
Alınan bılgiye göre, Gebze İstasyon Mahallesi Birlik Caddesi üzerinde bu gece 21.30 sıralarında meydana gelen kazada, frenleri tutmayan  35 AVA 260 plakalI kamyon sürücüsü Serdar Bestel direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki bulunan kamelyaya çarptı. Kazada, kamelya içerisinde dinlenmekte olan baba Halis Tarhan ve kızları Ayşegül Tarhan ve Reyhan Tarhan ile kamyon sürücüsü çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından  Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler.
Tedavi altına alınan yaralılardan kamyon sürücüsü Serdar Bestel ile Ayşegül Tarhan’ın durumunun ağır olduğun bildirildi.


 

Son Güncelleme: 24.05.2022 00:00
Anahtar Kelimeler:
GebzeKamyonKAZA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73