Karda kırılan ağaç dalları temizleniyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Ocak 2022 Cumartesi 13:24
Karda kırılan ağaç dalları  temizleniyor

Karla etkin bir mücadele gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dur durak demeden yoğun mesaiye devam ediyor. Şiddetli kar yağışı ile birlikte beyazlara bürünen kentte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için canla başla çalışan ekipler, kar ağırlığını taşıyamayan ve kırılan ağaçlar dallarını da cadde ve sokaklardan temizliyor. Kocaeli genelindeki park ve bahçelerde, yol kenarlarında, otobüs duraklarında temizlik işlerine ara vermeyen Büyükşehir, Gebze bölgesinde de yoğun ve etkin bir çalışma yürütüyor.

KIRILAN AĞAÇLARA ANINDA MÜDAHALE

Yoğun kar yağışının olumsuz etkisini kentten silmek için kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ana caddelerdeki trafik akışının sorunsuz akmasını sağlayan Büyükşehir ekipleri, kar ağırlığını taşıyamayan ve kırılan ağaç dallarını da cadde ve sokaklardan temizliyor. Bu bağlamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Gebze bölgesinde özellikle D-100 yan yollarda ve Çayırova kavşağında yoğun kar yağışı nedeniyle kırılan ağaç dallarını olası tehlikeye yol açmaması için tek tek topluyor. Kar yağışı sonucunda kırılan ağaç dalları organik atık olarak değerlendiriliyor.

Anahtar Kelimeler:
GebzeAğaçKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73