Kaymakam Güler köyleri ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2022 Pazartesi 13:16
Kaymakam Güler köyleri ziyaret etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçemizde etkili olan kar yağışı sonrasında Mollafenari Karakolunu denetledikten sonra Yağcılar ve Kargalı Mahallelerine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Ziyaretlerinde Kaymakam Güler’e Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Mollafenari Karakol Komutanı Jandarma Asb. Bcvş Halil Erhan Emek, Kargalı Mahalle Muhtarı Hasan Cihan ve Yağcılar Mahalle Muhtarı Ersun Çevik eşlik etti. 

JANDARMA KARAKOLU ZİYARETİ
İlk ziyaretini Mollafenari Karakoluna gerçekleştirilen Kaymakam Güler, Jandarma Komutanı ve Karakol komutanından çalışmalar hakkında bilgi alarak karakol personeline görevlerinde başarılar diledi. 
İlçemizde kar yağışı başlaması ile birlikte Büyükşehir Belediyemiz, Gebze Belediyemiz ve Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü karla mücadele ekiplerinin derhal çalışmaya başladığını, gerek devlet yollarında gerekse ilçe ve mahalle yollarında hiçbir sorun yaşanmadığını, yolda kalan vatandaşlarımıza anında müdahale edilerek kurtarıldığını, vatandaşlarımızın büyük bir sorunla karşılaşmadan bu sürecin atlatıldığını belirten Kaymakam Mustafa Güler “Bu vesile ile karla mücadele eden ekiplerimize, Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza çok teşekkür ederim dedi.

YAĞCILAR VE KARGALI ZİYARETİ
Daha sonra  Yağcılar ve Kargalı mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleri ile görüştü. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen çözümleri noktasında da yapılması gerekenler konusunda bilgi veren Kaymakam Güler, “İlçede etkili olan kar yağışı sonrasında ilçemize uzak olan mahallelerimizi ziyaret ederek yerinde görmek istedik. Vatandaşımızla bire bir görüşerek sorunlarını kendi ağızlarından dinleyip sorunlarını çözmek ve en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Buradaki sorunların da çözümünün takipçisi olacağımı bilmenizi isterim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73