CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'den 24 Kasım Mesaj

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Kasım 2023 Perşembe 16:12
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'den  24 Kasım Mesaj

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nail Çiler'in mesajı şöyle:

''Dünyanın en kutsal mesleğini, büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiren değerli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Eğitim, bir toplumun çağdaşlaşması ve ilerlemesi için en önemli unsurdur. Bu nedenle, öğretmenlerimiz, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde kilit bir rol oynamaktadır. Öğretmenlerimiz, sadece ders veren kişiler değil, aynı zamanda öğrencilerini hayata hazırlayan, onlara bilgi ve birikimlerini aktaran, onları geleceğe hazırlayan rehberlerdir. Güçlü ve geleceğine güvenle bakabilen kuşakların bugünden hazır olabilmesi muhakkak ki büyük bir özveri ve azimle çalışan fedakâr öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Bu büyük sorumluluğun bilincinde olan değerli öğretmenlerimiz, yurdumuzun dört bir yanında, her türlü fiziksel ve manevi zorluğa karşı mücadele ederek bu onurlu mesleğin gereklerini yerine getirmeye çalışmaktadır.

Öğretmenlerimiz mesleklerinin itibarsızlaştırılmasına, mülakatlara, ücretli, sözleşmeli gibi kategorilerle ayrıştırılmalarına ve başöğretmen, uzman öğretmen gibi Meslek Kanunu eliyle getirilen ayrımlara rağmen özveri ile görevlerini yerine getirmektedirler. Zorluklara rağmen bu kutsal görevi fedakârca yürüten öğretmenlerimizi yaşadıkları sorunlar karşısında yalnız bırakma lüksümüz yoktur. Öğretmenlerimizin fedakarlıkları geleceğimize umutla bakmamızı sağlayan en büyük etmendir. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır!”

Bu düşüncelerle, yurdun en ücra köşelerine kadar eğitim meşalesini taşıyan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Başöğretmen Atatürk ve ömrünü aydınlanmaya adamış eğitimcilerimizi saygı ve minnetle anıyor, kıymetli meslektaşlarım, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73