Edirne'de "3. Uluslararası Tarım, Biyoloji ve Yaşam Bilimleri Konferansı" başladı

- Konferansta 44 ülkeden 420 bildiri sunulacak

01 Eylül 2021 Çarşamba 12:20
Edirne'de

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi (TÜ) ev sahipliğinde düzenlenen "3. Uluslararası Tarım, Biyoloji ve Yaşam Bilimleri Konferansı" çevrim içi ve sınırlı katılımla başladı.

Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımcıyla TÜ Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen konferansta, katılımcıların büyük çoğunluğu sunumlarını çevrim içi gerçekleştirecek.

Konferans Başkanı ve TÜ Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yalçın Kaya, AA muhabirine, uluslararası katılımlı bir konferans gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konferansa tarım, biyoloji ve yaşam bilimleri alanında yetkin akademisyenlerin katıldığını belirten Kaya, "Bu yıl ki konferansımızı sınırlı katılımla çevrim içi yapıyoruz. Kongremize yoğun bir katılım var. 44 ülkeden 420 bildiri sunulacak. Bilim insanları yapmış oldukları çalışmalarını ve araştırmalarını bilim dünyasına sunuyorlar. Bilimde durmak yok, bilim üretmeye devam ediyoruz." dedi.

Kaya, konferansın yerli bir yazılımla yapıldığını sözlerine ekledi.

Konferans, 3 Eylül'e kadar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73