İsotlar Grup Akıllı Hareket Devrini Başlatıyor!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Temmuz 2023 Salı 11:26
İsotlar Grup Akıllı Hareket Devrini Başlatıyor!

Dünyanın önde gelen otomobil ve motosiklet markalarının temsilcisi olan İsotlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren Mobilup, otomotiv ve motosiklet sektöründe bir adım daha atarak İzmir'de yeni bir showroom açılışı gerçekleştirdi. Yeni showroom’un açılışıyla birlikte Mobilup, müşterilerine son model motosiklet ve traktör satışı, araç kiralama ve 2.el araç satışı seçenekleri gibi hizmetler sunacak. Müşteriler, güvenli ve hızlı rezervasyon imkanlarıyla araç kiralama hizmetinden faydalanabilecek ve geniş motosiklet markaları arasından seçim yaparak aynı zamanda ikinci el araç ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Mobilup İzmir'i Harekete Geçiriyor

İzmir'deki yeni Mobilup showroom’u, motosiklet tutkunlarına son model motosikletleri ve farklı markaları keşfetme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda seyahat etmek isteyenler, araç kiralama hizmetiyle geniş araç filosundan ihtiyaçlarına uygun seçim yapma imkanına sahip olacaklar. Traktör ve ikinci el araç satışını da içeren bu kapsamlı showroom, farklı ihtiyaçlara hitap eden çözümleri bir arada sunarak müşterilere daha fazla seçenek sunuyor.

Yüksek kaliteli traktörlerin sergilendiği showroom, çiftçilere ve tarım işletmelerine üretkenlik ve verimliliklerini artırmak için güvenilir makineler sağlamayı hedefliyor.

İsotlar Grup Genel Müdürü Muammer Kavas, Mobilup'un İzmir'deki yeni showroom’un açılışıyla ilgili olarak şunları söyledi: "İsotlar Grup olarak, müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmayı ve ihtiyaçlarına hızlı ve güvenilir çözümler üretmeyi hedefliyoruz. İzmir'deki yeni showroom’umuz, İsotlar Grup'un en önemli yatırımlarından biri olup Mobilup'un geniş hizmet yelpazesini daha da genişletmek adına büyük bir rol oynayacak. Müşterilerimize en üst düzey araç ve motosiklet deneyimini sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73