Salih Gün son yolculuğuna uğurlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2022 Pazartesi 18:23
Salih Gün son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren 22’nci dönem CHP Kocaeli Milletvekili ve Tavşancıl Belediye Başkanı Salih Gün (76) toprağa verildi.

Salih Gün için Tavşancıl Merkez Cami'de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP’li eski milletvekili Mehmet Sevigen, Yaşar Tüzün, Eşref Erdem, M. Hilal Kaplan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,  ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salih Gün’ün eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti.

Salih Gün’ün cenazesi Tavşancıl Mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 31.01.2022 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73