Soğuk ve yağışlı hava uyarısı

Kocaeli Valiliği soğuk ve yağışlı hava nedeniyle vatandaşları uyardı, tedbirli ve dikkatli olunması istendi. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Eylül 2021 Pazartesi 22:52
Soğuk ve yağışlı hava uyarısı

Kocaeli Valiliği soğuk ve yağışlı hava nedeniyle vatandaşları uyardı tedbirli ve dikkatli olunması istendi. 

Kocaeli Valilği tarafından yapılan açıklamada ise "Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizin çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği, sıcaklıkların bölge genelinde 6 ila 10 derece düşeceği, cuma gününden itibaren sıcaklıkların biraz artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği bildirilmiştir. Sıcaklıkların anlık düşmesi ile birlikte görülecek kuvvetli yağışlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

SAĞANAK GÖKGÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ, SOĞUK HAVA

21 Eylül Salı günü başlayacak gök gürültülü sağanak yağış, çarşamba ve perşembe günü sağanaklar şeklinde devam edecek. Cuma çok bulutlu, cumartesi az bulutlu hava bekleniyor.  Salı günü  24, çarşamba ise 22 derece olarak bekleniyor. Perşembe ise en yüksek sıcaklık 16 derece olacak. Cuma 12, cumartesi 25 derece olacak. Uzmanlar, değişen hava şartları nedeniyle hastalık riskine karşı vatandaşları uyardı. 

Son Güncelleme: 21.09.2021 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73